Nasze napoje
Nasze napoje
Kwas chlebowy wytrawny
Kwaśny smak z nutą karmelu. Swój niepowtarzalny aromat zawdzięcza procesowi naturalnej fermentacji na zakwasie żytnim. Zawiera żywe kultury bakterii kwasu mlekowego, będące naturalnym probiotykiem. Jest naturalnie nagazowany, bezalkoholowy i niskoenergetyczny. Butelka 0,33 litra zawiera mniej kalorii niż połówka jabłka. Jest jak wino. Dojrzewa, zmienia swój smak. Młody jest delikatny, lekko słodki. Dojrzały eksploduje w ustach pełnym aromatem, łaskocząc podniebienie fontanną bąbelków. Skosztujesz? Musisz skosztować! Składniki: woda, cukier trzcinowy, słód żytni, mąka żytnia, słód jęczmienny.
Kwas chlebowy Cymbir
Cynamonowo-imbirowy kwas chlebowy - cynamon cejloński gra tu pierwsze skrzypce. Imbir dzielnie mu wtóruje, nie oddając pola. W tle, sok z cytryny wnosi egzotyczną świeżość. To wszystko, a nawet więcej przy doskonałym akompaniamencie kwasu półwytrawnego. Na gorąco lub na zimno. Musisz skosztować! Składniki: woda, ksylitol, cukier trzcinowy, sok z cytryny, słód żytni, mąka żytnia, cynamon, imbir, słód jęczmienny.
Kwas chlebowy półwytrawny
Kwaśny smak przełamany nutą słodyczy. Słodszy brat kwasu wytrawnego. Ten sam, doskonały bukiet smakowy i właściwości zdrowotne. Niewiele kalorii. Butelka 0,33 litra zawiera mniej kalorii niż jabłko. Jesteś miłośnikiem słodszych smaków? Musisz skosztować! Składniki: woda, cukier brzozowy, cukier trzcinowy, słód żytni, mąka żytnia, słód jęczmienny.
Kwas chlebowy ekologiczny
Kwaśny smak w stylu EKO. Ekologiczny brat kwasu wytrawnego. Te same właściwości zdrowotne. Inne nuty smakowe zawdzięcza starannie dobranym słodom ekologicznym. Jesteś EKO? Musisz skosztować! Składniki ekologiczne: woda, cukier trzcinowy, słód żytni, mąka żytnia, słód jęczmienny.
Kwasbucza zielona herbata
Smak zielonej herbaty z domieszką cytrusów oraz ….? Język jest zbyt ubogi żeby opisać ten smak. Jeśli nigdy nie próbowałeś truskawek żaden opis nic Ci nie powie. Tak samo jest z Kwasbuczą. Spróbuj a doświadczysz tego smaku. Innej możliwości nie ma ... Unikalny smak i aromat Kwasbuczy powstaje dzięki fermentacji naparu z zielonej herbaty przy użyciu zakwasu żytniego. Stanowi kwintesencję zalet zdrowotnych płynących z połączenia zielonej herbaty ze Sri Lanki z bakteriami probiotycznymi zawartymi w zakwasie żytnim. Jest ŻYWA. W miarę dojrzewania zmienia swój smak. Przybywa nut cytrusowych, zwiększa się nagazowanie. Doświadczanie zmian zachodzących w smaku kwasbuczy jest jak podróż. Musisz doświadczyć jej sam…